Søg

Baby futter | Cognac

399,00 DKK

Yderligere information

Farve

Cognac

Størrelse

str. 18 / 3-6 mdr., str. 19 / 6-9 mdr., str. 20 / 9-12 mdr.

Krom og metal frit

a

Recycled elementer

a

Upcycled elementer

a

Produceret i EU

a

Håndlavet

a

Ingen sål og linning

a

De originale futter

De originale futter er med deres helt unikke facon og design, kombineret med et materiale af højkvalitets ruskind, er lavet til at blive på de små vilde fødder. De er designet med en særlig dobbelt lukning med velcro på både for-og bagside, så de nemt kan gives på et par livlige babyfødder, for derefter at blive hvor de blev sat.

Futterne er lavet i et-lags ruskind, uden foring eller sål, for at gøre dem tynde og lækre, trods det sko lignende design.

For god ventilation, er der lavet små lufthuller i både snude og hæl, så de små fødder altid vil kunne få luft, uden at blive kolde, da ruskind i sig selv er åndbart og varmt.

Vi bruger kun ruskind af høj kvalitet, hvilket betyder at de produceres uden indhold af krom og nikkel i læderet.

Det nytænkende design omkring hælestykket, er med til at undgå det sammensyede hælestykke som normalt ses i lignende futter, for at undgå tryk fra syning når de ligger på ryggen med hælen mod jorden. Dette design er samtidig én af årsagerne til, at futterne forbliver på foden, da hele foden kommer ordentligt og dybere ned i futterne.

Når bæredygtighed forpligter

Hos Petit La Busch producere vi ikke efter sæson, men har et fast sortiment som løbende suppleres. Det samme gør sig gældende for farverne, som løbende tilføjes ved stor efterspørgsel.

Alt dette gøres i tråd med den bæredygtige profil, som Petit La Busch ønsker at have, samt for at undgå overproduktion og ressourcespild.

Hos Petit La Busch har vi stor fokus på udelukkende at samarbejde med producenter, som deler de samme værdier som os.

Hos Petit La Busch producere vi ikke efter sæson, men har et fast sortiment som løbende suppleres. Det samme gør sig gældende for farverne, som løbende tilføjes ved stor efterspørgsel.

Alt dette gøres i tråd med den bæredygtige profil, som Petit La Busch ønsker at have, samt for at undgå overproduktion og ressourcespild.

Vi gør en forskel, bl.a. ift. vores emballage. Vi ønsker at gøre op med “smid-ud” og “engangsbrug” kulturen, og i stedet for skoæsker producere vi vaskbare lynlås-tasker i genbrugs polyester og trykt med allergivenligt og bionedbrydeligt blæk, som vores kunder efterfølgende kan bruge til andre ting såsom opbevaring af vådservietter, sutter, småting til pusletasken, legetøj – kun fantasien sætter grænser.

Vores smarte lynlås-tasker produceres i størrelsen 20 x 15 x 7 cm, som gør at de kan stå selv, og vil have flere muligheder for display. Det samme gør sig gældende for vores hangtags, som er produceret i genbrugspapir, samt den lille smarte color swatch lap, som er lavet af restmateriale fra futternes produktion.

Den perfekte pasform til babyfoden

Når vi taler fodtøj, så er god pasform vigtigt for både store og små.

Hos Petit La Busch har vi designet futterne ud fra et særligt design, som lukker og former sig rundt om barnets ankel, frem for over vristen, så de sidder fantastisk på de små fødder. Ved at lukke rundt om hæl og ankel, undgår man at den lille fod glider ud.

Overfor ses den helt særlige guide, som ligeledes vil kunne ses på vores hantags, så alle har let adgang til den smarte guide.

Grunden til denne særlige påføring af futterne er, at grundet materialet i ruskind, så glider fødderne ikke nemt ned i futterne. Dette er også en medvirkende årsag til, at futterne forbliver på.

Hvad siger kunderne?

Nu har vi testet futterne i en måned og det er de bedste futter vi har prøvet. De er så nemme at komme på foden og i modsætning til alle de andre vi har prøvet, så bliver de faktisk på foden, til trods for at min søn gør et ihærdigt forsøg på at få dem af. De er så lækre og bløde at jeg ville ønske at man kunne få dem i voksenstr 🙈

Tanja

5/5

Jeg giver Petit La Busch 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi er så glade for vores futter. Uanset om mit barn ligger, kravler eller står, så bliver futterne på foden! Og udover at de er super praktiske, så er de også virkelig pæne at kigge på. Jeg syntes petit La Bush har fundet en god middelvej mellem praktik og æstetik! Jeg vil uden tvivl anbefale disse futter til alle jeg kender med små børn.

Carina

5/5

Der findes mange gode futter på markedet, men vi er så glade for disse fra PetitLaBusch. De er nemme at komme på og bliver siddende på foden. De får klart 5 stjerner herfra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5/5

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.