De originale futter

De originale futter er med deres helt unikke facon og design, kombineret med et materiale af højkvalitets ruskind, er lavet til at blive på de små vilde fødder. De er designet med en særlig dobbelt lukning med velcro på både for-og bagside, så de nemt kan gives på et par livlige babyfødder, for derefter at blive hvor de blev sat.

Futterne er lavet i et-lags ruskind, uden foring eller sål, for at gøre dem tynde og lækre, trods det sko lignende design.

For god ventilation, er der lavet små lufthuller i både snude og hæl, så de små fødder altid vil kunne få luft, uden at blive kolde, da ruskind i sig selv er åndbart og varmt.

Vi bruger kun ruskind af høj kvalitet, hvilket betyder at de produceres uden indhold af krom og nikkel i læderet.

Det nytænkende design omkring hælestykket, er med til at undgå det sammensyede hælestykke som normalt ses i lignende futter, for at undgå tryk fra syning når de ligger på ryggen med hælen mod jorden. Dette design er samtidig én af årsagerne til, at futterne forbliver på foden, da hele foden kommer ordentligt og dybere ned i futterne.

Futterne laves i størrelserne 3 – 6 mdr. 6 – 9 mdr. og 9 – 12 mdr.

Ruskind er en unik og vidunderlig materiale, der fortæller sin egen historie. På grund af dets blødhed og naturlige struktur, kan ruskind have små ridser og mærker, som vidner om de forskellige begivenheder, det er blevet udsat for. Ligesom vores hud er gået igennem en hel masse i vores liv, er ruskind også påvirket af sit miljø, og det er det, der gør hvert stykke unikt. Det er netop disse små ridser og mærker, der giver ruskindet sin unikke karakter og personlighed. Så hvis du ser små mærker eller ridser på dit ruskind, så husk på, at det er med til at fortælle dens historie og gøre det til dit helt eget.

Den perfekte pasform til babyfoden

Når vi taler fodtøj, så er god pasform vigtigt for både store og små.

Hos Petit La Busch har vi designet futterne ud fra et særligt design, som lukker og former sig rundt om barnets ankel, frem for over vristen, så de sidder fantastisk på de små fødder. Ved at lukke rundt om hæl og ankel, undgår man at den lille fod glider ud.

Nedenfor findes den helt særlige guide. Grunden til denne særlige påføring af futterne er, at grundet materialet i ruskind, så glider fødderne ikke nemt ned i futterne. Dette er også en medvirkende årsag til, at futterne forbliver på.