Om Petit La Busch

Mød Line, kvinden bag brandet

Kvinden bag det nye danske børnebrand er Line Busch Agergaard. Ved brug af hendes kreative og innovative tankegang, samt passion for at designe, har hun skabt et helt særligt univers kaldt Petit La Busch. Et børnebrand som går op i, at designe og udvikle premium futter af høj kvalitet, god funktionalitet og flot design til en overkommelig pris.

Petit La Busch blev skabt i foråret 2021 og har derefter været på en 2-årig udviklingsrejse før det blev til de futter vi kender og ser i dag.

Lines klare mål var at udvikle verdens bedste futter – det skulle ikke bare være endnu et par i mængden, men nogen som rent faktisk blev på barnets fod og samtidig var behagelige for barnet at have på. Sidst men bestemt ikke mindst, så skulle de ligne en sko, men føles som en strømpe.

Navnet Petit La Busch udspringer fra Lines eget navn. Ordet “Petit” fordi det er til de små, “La” da dette er forbogstaverne i Lines navn og efternavn og “Busch” som er hendes mellemnavn.

Line har 2 skønne børn med hendes kæreste Thomas, og sammen bor de på Fyn, hvorfra virksomheden bliver drevet.

Bæredygtighed er en stor del af forretningens filosofi og mål. Line forsøger at indtænke bæredygtighed samt genbrug hele vejen igennem, hvilket tydeligt ses på de materialer og produkter der er valgt. Der er tænkt over alt, selv ned til mindste detalje, da Line tror på, at både de små detaljer og helheden gør en forskel. Vi skal passe godt på kloden og efterlade et bæredygtigt aftryk til vores børn og deres fremtid.

,,

Bæredygtighed spiller en stor rolle i måden Line udvikler virksomhedens DNA på """

,,

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.