Søg

Vedligeholdelse

Futterne er produceret i ruskind som langt hen ad vejen nemt kan holdes rene med en fugtig klud. Et lille tip er at tilsætte vandet lidt hvid eddike, hvis vandet ikke kan gøre det alene. Det er vigtigt at du husker at tørre efter med rent vand bagefter. Vi anbefaler at du tørrer hele futten af, da der ellers nemt kan komme en farveforskel der hvor du har tørret dem af. Du kan enten lade futterne lufttørre på et håndklæde eller tørre dem let med en hårtørrer i bevægelse på laveste varme og med min. 30 cm. afstand imellem futter og hårtørre. Futterne vil blive lidt “stive” i ruskindet når de er tørrer, men vil genvinde sin blødhed i takt med at de bliver brugt.

Ruskind er faktisk bare læder med en opkradset overflade. Hvis du oplever at ruskindet bliver glat og blankt, skal du blot børste overfladen op igen med en ruskindsbørste (pas godt på syningerne). På denne måde vil du få det flotte ruskindslook tilbage igen.

Futterne tåler ikke at blive vasket i vaskemakinen eller tørret i en tørretumbler, gøres dette frafalder reklamationsretten herpå.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.