Historien bag drømmen

Det startede med en drøm

De fleste historier starter med en drøm eller en vision, det samme gør sig gældende i fortællingen om Petit La Busch og de lækre futter. Hele ideen udsprang fra et behov som Line (founder af Petit La Busch) havde efter utallige gange at have tabt eller mistet én futte fra hendes yngste barn, som altid sparkede livligt med benene hvad enten hun lå i kravlegården, sad i bilen, på armen eller i en indkøbsvogn – missionen var klar, Line ville finde futter som ikke kunne sparkes af.

Line begyndte derefter at søge efter futter, som passede til et barn under 12 mdr. ikke en sko, men futter som lignede en sko og samtidig sad fast og ikke kunne sparkes af.

Det lykkedes ikke og det blev derfor startskuddet til et spændende nyt eventyr om  at hjælpe  andre småbørnsfamilier med at undgå at skulle vandre supermarkeder, parker, veje eller deres hjem tyndt for at finde den ene eller begge tabte futter, som på ét uopmærksomt øjeblik var blev sparket af.

“En drøm om at gøre en forskel”

Med futterne har Petit La Busch fra dag 1. haft en helt klar drøm, en drøm om at gøre en forskel.

En forskel for børnefamilierne og deres hverdag, som ofte kan være hektisk og fyldt med uforudsete ting. Her bør tabte futter ikke være en del af dette, de skal simpelthen bare forblive på og samtidig passe godt på vores kæreste små.

Småbørns fødder kan være meget modtagelige mod kulde og skal derfor passes ekstra godt på.

Futterne fra Petit La Busch har ikke kun fokus på enkelt og flot skandinavisk design, de er også slidstærke, uden krom og nikkel og åndbare. Samtidig luner de stadig i kolde tider og de klemmer ikke de små tæer, men lader dem brede sig ud og føle underlaget samt sanse omgivelserne omkring sig. Derudover gør vi op med “smid ud” konceptet, hvilket er årsagen til at futterne kommer i en recycle lynlåstaske som efterfølgende kan bruges i pusletasken eller som toilettaske.